Mahieu Assurantiën. Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

Onze werkwijze

 

Informatie over Mahieu  Assurantiën:

Hier vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.

Met wie werken wij samen:

U treft een overzicht aan van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen, banken en andere partijen waar wij voor bemiddelen. U zult zien dat dit er heel veel zijn. Voor ons is dit belangrijk. Door met veel maatschappijen te werken kunnen wij onze onafhankelijkheid bewaren. Zo kunnen wij dus altijd het beste product adviseren.

Dienstverleningsdocumenten en Algemene Voorwaarden:

In onze dienstverleningsdocumenten beschrijven wij welke mogelijkheden wij bieden en welke vergoeding wij gemiddeld in rekening brengen. In de algemene voorwaarden staat beschreven welke voorwaarden op al onze dienstverlening van toepassing zijn.

Beheerst beloningsbeleid:

De financiële sector heeft de laatste jaren geen goede naam gekregen. Er is veel kritiek op de ‘graai-cultuur’ en hoge bonussen bij financiële bedrijven. Juist in deze tijd hebben mensen behoefte aan een vertrouwde en persoonlijke aanpak van een professioneel team. Daarom is ook ons beloningsbeleid gericht op een langdurige relatie met al onze klanten.

Duurzaam:

Wij werken duurzaam. Dat betekent dat wij ons richten op een intensieve en langdurige band met mensen. Een hecht team van medewerkers die elkaar en de klanten kunnen vertrouwen. En wij leren onze klanten graag goed kennen zodat we echt een persoonlijk advies kunnen geven.

Mahieu Assurantiën werkt dus ook milieubewust. Daarom nemen wij onze energie af van de meest duurzame energieleverancier van Nederland: Greenchoice. Onze groene stroom wordt opgewekt uit waterkracht, biomassa, wind en zon. Ons biogas wordt gemaakt van agrarisch afval zoals mest en maïsstengels.

 

Mahieu Assurantiën
Parkweg 23
2271 AD Voorburg
T 070-3872225
F 070-3876403
E info@mahieubv.nl
powered by mahieu