Mahieu Assurantiën. Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Nieuws

Vacature

Wij zijn op zoek naar een ervaren commercieel (binnendienst)medewerker Hypotheken en Vermogen.

Jouw afdeling

Jij gaat werken op de afdeling hypotheken en vermogen van Mahieu Assurantiën. Dit team houdt zich bezig met het beheren van  een omvangrijke  portefeuille, waarvan het grootste deel onderdeel is  van een hypotheekconstructie en een ander deel van een oudedagsvoorziening.

Opvallend aan onze portefeuille is dat een groot deel van de klanten slechts een enkele polis bij ons heeft lopen. In onze bedrijfscultuur streven wij naar een duurzame klantrelatie. Klantbelang en commercieel belang vormen hierin een eenheid. Jouw taak  is dan ook het intensiveren van de klantrelatie.

Jouw functie

De afdeling hypotheken en vermogen beheert een relatief grote groep klanten. Er zijn veel contactmomenten die voortkomen uit beheer gerelateerde vragen en hersteladvies. Jij gaat samen met het bestaande team werken aan het verbeteren van het commercieel benutten van deze contacten en neemt hierin een leidende rol. Je doet voorstellen voor optimalisatie en commercialisering van beheersprocessen en rolt deze uit.

Een belangrijk deel van je taak zal het geven van financiële adviezen zijn. Je hebt veel contact met klanten waarbij je complexe zaken niet schuwt. Daarnaast help je het team in het verbeteren van hun adviezen.

Jouw profiel

  • Zelfstandig

  • Ervaring met en plezier in complexe advieszaken (oversluiten omzetten echtscheiding)

  • kan goed samenwerken

  • Stabiel

  • Affiniteit met langetermijnvisie

  • daadkrachtig

  • commercieel

  • Heeft diploma's WfT-vermogen hypothecair krediet en is leergierig

  • Werkt gemakkelijk in de digitale omgeving (Wij werken met ANVA en Adviesbox)

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving in een hecht team met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten er aan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor Mahieu Assurantiën, dan kies je ook voor jezelf.

Over Mahieu Assurantiën

Mahieu Assurantiën is een familiebedrijf, opgericht in 1947 en  gevestigd in Voorburg. Wij houden ons bezig met onafhankelijke advisering in schade- en levensverzekeringen evenals in  hypotheken. Wij streven er naar om financieel advies te geven dat echt in het belang is van de consument en dit te doen in een taal die de klant zelf in staat stelt tot het maken van de juiste keuzes.

Meer weten

Heb je een vraag, mail deze naar René Mahieu (directeur) en Ilham Kashani (HR manager) via werken@mahieubv.nl . Bellen kan ook: 070-3872225.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie met curriculum vitae naar werken@mahieubv.nl


 

 

Mahieu Assurantiën
Parkweg 23
2271 AD Voorburg
T 070-3872225
F 070-3876403
E info@mahieubv.nl
powered by mahieu