Mahieu Assurantiën. Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Hypotheken

Oversluiten

Betaalt u te veel?

 

Ook wanneer u reeds een hypotheek heeft kan het de moeite waard zijn om met ons uw situatie door te nemen, want het oversluiten - dat wil zeggen veranderen van hypotheek - kan u vaak financieel voordeel opleveren. Maar zoals ook in het filmpje hiernaast te zien is gaat het hierbij niet alleen maar om het zoeken naar en lagere rente.

Te hoge rente?

Als u van uw bank een nieuw rentevoorstel krijgt kunt u contact met ons opnemen. Wij bekijken dan samen met u of overstappen de moeite waard is. Wij adviseren u alleen over te stappen wanneer dat ook echt de moete waard is. Dus alleen wanneer het u meer oplevert dan dat het u kost.

Te veel risico?

Het kan ook zijn dat u twijfelt aan uw hypotheek soort. U heeft bijvoorbeeld een beleggingshypotheek terwijl u niet (meer) bereid bent tot het nemenvan grote risico’s. Ook dan kan is het erg verstandig om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Want zij kunnen u helpen uw hypotheek aan te passen zodat deze weer past bij uw persoonlijke situatie.

Te hoge kosten?

Ten slotte zijn er ook veel hypotheken met erg hoge kosten. Deze kosten zitten vaak in de beleggingsverzekering of overlijdensrisicoverzekering die hoort bij uw hypotheek. Het kan zeer veel voordeel opleveren om deze over te sluiten, terwijl uw hypotheek in stand blijft.

 

Mahieu Assurantiën
Parkweg 23
2271 AD Voorburg
T 070-3872225
F 070-3876403
E info@mahieubv.nl
powered by mahieu