Mahieu Assurantiën. Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

Expats

Mahieu assurantiën, een vertrouwde omgeving

 

Mahieu assurantiën, een onafhankelijk tussenpersoon opgericht in 1947, is gespecialiseerd in financieel advies voor expats. Onze adviseurs helpen u bij het vinden van de juiste hypotheken en verzekeringen, die passend zijn bij uw specifieke situatie. Om u van het best mogelijke advies te kunnen garanderen, werken wij samen met vele nationale en internationale banken en verzekeraars.

Wij begrijpen dat leven en werken in het buitenland veel uitdagingen met zich mee brengt. Vooral met betrekking tot financiële en juridische zaken, is het inwinnen van professioneel advies zeer belangrijk. Daarom nemen onze adviseurs alle tijd om u te begeleiden bij alle financiële wet en regelgeving, die betrekking hebben op verzekeringen en hypotheken in Nederland.

Om er voor te zorgen dat de communicatie helder zal zijn, zullen onze adviseurs u altijd te woord staan in de taal waar u zich prettig bij voelt. Onze adviseurs kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels, Farsi, Frans en Duits. Onder onze internationale klanten, die voor ons kiezen vanwege onze persoonlijke en professionele aanpak, bevinden zich ambassadepersoneel, mensen uit het bedrijfsleven en academici. 

Bel ons voor een telefonisch advies of een afspraak met een van onze gediplomeerde adviseurs:
T +31(0)70-3872225.

 

 

Mahieu Assurantiën
Parkweg 23
2271 AD Voorburg
T 070-3872225
F 070-3876403
E info@mahieubv.nl
powered by mahieu